11 Ocak 2013 Cuma

12 Ocak 2013 Burç yorumları


KOÇ BURCU (21 Mart - 19 Nisan)
Bekar Koç’lar bugün karşılaşacağınız ya da tanıştırılacağınız biri sizi fazlasıyla etkileyebilir ve ilerleyen günlerle birlikte birbirinizi daha yakından tanıyarak keyifli bir ilişkiye merhaba diyebilirsiniz. Gökyüzü bugün işinizle ilgili her konuda hızlı ve başarılı sonuçlar elde edeceğinizi müjdelemekte.  Her zaman sabırlı olun.
BOĞA BURCU (20 Nisan - 20 Mayıs)
Bugün yeteneklerinizin hakkını vermelisiniz.  Bugünün şifresi cesaret. Parlak zekânızın sayesinde birçok fırsat elde edebilirsiniz .  Kendinizi ifade edişinizdeki güven insanların hayranlığını kazanmanızı sağlayacak.  Çalışma arkadaşlarınız dahil olmak üzere yakın çevrenizin desteği ile karşılacaksınız. Bugün kardeşler ve kardeşlerin eşlerinden gelecek haberlerle sevinebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşkın gücü birçok zorluğu aşmanıza ve ilişkinize yeni bir boyut kazandırmanıza yardımcı olacak. Bekar Boğalar birden fazla insanın duygusal yakınlığı ile karşılaşabilirsiniz.
İKİZLER BURCU (21 Mayıs - 21 Haziran)
Uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz ve haksızlığa uğradığınız bir konunun kapanmak bilmeyen izlerini taşıyorsanız lehinize yaşanacak sürpriz gelişmelere hazır olun. Haklılığınızın ortaya çıkması ile güçlenecek ve önemli gelişmelerle moral bulacaksınız. İş hayatınızda ise beklemede kalan işleriniz bugün hızlı bir şekilde ilerleyecek belirsizliğin ortadan kalkması ile maddi manevi rahatlayacaksınız. Bugün tüm dikkatinizi bireysel anlamda sizi ilgilendiren konulara yöneltin..
YENGEÇ BURCU (22 Haziran - 22 Temmuz)
Gökyüzü bugün hemen her konuda adımlarınızı dikkatli atmanız yönünde uyarıyor sizleri. Düşüncesizce yapacağınız her davranışınız zorluklarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Özellikle işinizle ilgili konularda anlık kararlar almamalı ve başkalarının ne dediğinden çok sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kendi yakınlarınızdan göreceğiniz destek sizleri şu anda olduğunuzdan çok daha güçlü bir duruma getirecek.
ASLAN BURCU (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Uzun zamandır uzlaşma sağlayamadığınız bir işiniz bugün gerçekleşebilir. Aşırı heyecana kapılarak ayrıntıları gözden kaçırmamaya özen gösterin. Bugün maddi konularda şans sizden yana, alacaklarınızı kolaylıkla tahsil edebilir ve unuttuğunuz bir alacağınızın aniden gelmesi ile şaşırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman önce ayrıldığınız eş ya da sevgiliniz pişmanlık içinde tekrar karşınıza çıkabilir.
BAŞAK BURCU (23 Ağustos - 22 Eylül)
Çevrenizde bulunan insanlardan gelebilecek tepkisel davranışlar kırıcı sözler sinirlerinizi bozabilir. Bu durum merkezi sinir sisteminize hastalıkları tetikleyecektir bunun bilinci ile hareket etmelisiniz. İş hayatınızda ise son derece verimli bir gündesiniz.
TERAZİ BURCU (23 Eylül - 22 Ekim)
Dikkat etmeniz gereken konu: Çevrenizde bulunan sinsi bakışlar ve kıskanç tavırlarını sergilemekten çekinmeyen insanlar. Yüksek enerjiniz ve sezgilerinizin kuvveti ile kimsenin negatif enerjilerinin sizi etkilemeyeceğini aklınızdan çıkarmayın. Bugün evinize ait konularla ilgili son derece aktif ve girişken tavırlar sergilemeli, tüm düşünce ve isteklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz.
AKREP BURCU (23 Ekim - 21 Kasım)
İşinizle ilgili konularda  son derece cazip fikirler üretebilir ve insanların takdiriyle karşılaşabilirsiniz. Aileniz ve ev hayatınızla ilgili harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Kırıcı olmadan, ufak uyarılarda bulunup, tasarruflu olmaları yönünde aile bireylerinize öğüt ve uyarılarda bulunabilirsiniz.
YAY BURCU (22 Kasım - 21 Aralık)
Arkadaşlık ilişkilerinizde fikir ayrılıkları yaşamanız olası. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda geri çekilin ve tartışmaya girmeyin. Aynı şekilde aşk hayatınızda da bu sorunu yaşamanız olası. Sebep parasal konularda olabilir. Sağduyulu davranın ve sonrasında pişman olacağınız ani kararlar ve fevri davranışlardan kaçının. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz. Ruhsal dengeleri ve kuralları ve ilahi gerçekleri anlamakta deneyimleriniz çoğalacaktır.
OĞLAK BURCU (22 Aralık - 19 Ocak)
Bugün yönünüzü iyi belirlemeli ve özellikle işinizle ilgili konularda kararlı davranarak hareket etmelisiniz. Yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Öfkenizi acılarınızı aklınızla yenebilmenin, bilgeliğinizle üstün gelmenin ilahi adaletin tecelli etmesinin mutluluğunu yaşayacağınız özel bir dönemdesiniz.

KOVA BURCU (20 Ocak - 18 Şubat)

Maddi zararlarla karşılaşacağınız işlere karşı temkinli davranmalısınız. Geçmişte problem yaşadığınız insanlarla da iş ilişkileri içinde olmamaya özen göstermeniz gereken zamanlardasınız. Kısacası bugün risk gerektiren işlerden uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızla ilişkilerinizde güven tazeleyeceğiniz var olan sorunları karşılıklı anlayışla çözüme kavuşturacağınız güzel zamanlardasınız.

BALIK BURCU (19 Şubat - 20 Mart)

İş hayatınızda yaşanan kısa süreli sessizlik dönemini yeni projeleriniz ve yapmayı planladığınız düşüncelerinizi ortaya koymak için değerlendirmelisiniz. Bu süreci mesleki açıdan kendinizi geliştirmeniz için yaptığınız bir yatırım gibi düşünmelisiniz. Özel yaşamınızda ise; Bugün duygusal konularda aşırı hassas tavırlar sergileyerek beraber olduğunuz insanı üzebilirsiniz. - 12 Ocak 2013 Burç yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder