10 Ocak 2013 Perşembe

2013 Ocak Ayı Burç Yorumları



2013 Ocak ayı burç yorumlarımız
Akrep Burcu Ocak 2013 Yorumu
Ayın ilk yarısında eğitim, yayıncılık gibi alanlarda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. 19 Ocak tarihinden itibaren aile ve yerleşim gibi konular ön planda olacak. 9 Ocak tarihine kadar olan süreçte parasal konularda olumlu etkiler devrede olacak. 9 Ocak’a kadar ki süreçte artistik ve sanatsal konulardan gelir elde edebilirsiniz. 9 Ocak tarihinden itibaren yakın çevrenizden daha fazla destek görebilirsiniz. Bu süreçte yayıncılık ve eğitim gibi alanlardan daha fazla fayda sağlayabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında aile ile ilgili konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu süreçte gerginlikler yaşanabilir, dikkatli olmanızda fayda var. İletişim, fikir alışverişi, taşınma gibi konular ile ilgili girişimlerinizi Yeni Ay’ın yaşanacağı 11 Ocak tarihinden sonrasına ertelemekte fayda var. 27 Ocak’ta gerçekleşecek Dolunay nedeniyle aile ve iş hayatı arasında bazı gerginlikler yaşanabilir. 23 – 26 Ocak tarihleri arasında iş, ortak kazanım, para, aile ve yerleşim ile ilgili konularda olumlu etkiler devrede olacak.
Aslan Burcu Ocak 2013 Yorumu
19 Ocak tarihinden itibaren ikili ilişkiler, ortaklaşa yapılan işler ile ilgili konular ön planda olacak. Ayın ilk yarısında aşk ve ilişki konularında olumlu etkiler devrede olacak. Artistik ve sanatsal konularda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. 9 Ocak tarihinden itibaren astlarınızdan fayda ve destek görebilirsiniz. 19 Ocak tarihinden itibaren ikili ilişki konusunda bazı gerginlikler yaşanabilir. 23 – 26 Ocak tarihleri arasında birlikte hareket etme, konuşma gibi alanlarda olumlu etkiler devrede olacak.
Balık Burcu Ocak 2013 Yorumu
19 Ocak tarihinden itibaren kendinize daha fazla vakit ayırmanızda fayda var. 9 Ocak tarihine kadarki süreçte iş ile ilgili konularda olumlu etkiler devrede olacak. 11 Ocak tarihinden itibaren sosyal çevre ve iş hayatınızla ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. 19 Ocak tarihinden itibaren sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Bu süreçte iş sesinize önem vermelisiniz. 11 Ocak tarihinden itibaren sosyal çevre ve iş hayatınızla ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. 22 – 23 Ocak tarihlerinde sosyal çevrenizden daha fazla destek göreceksiniz. 30 Ocak tarihinden itibaren aile, yerleşim, gayrimenkul yatırımı gibi konularda olumlu etkiler devrede olacak.
Başak Burcu Ocak 2013 Yorumu
Ayın ilk yarısında dikkat çekmeyi gerektiren işlerde kendinizi daha etkin hissedeceksiniz. 19 Ocak tarihinden itibaren halletmeniz gereken işlerle ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Ayın ilk yarısında ailevi temalar, ev ve yer değişikliği gibi konularda olumlu etkiler devrede olacak. 9 Ocak tarihinden itibaren aşk ve çocuk konularında olumlu etkiler devrede olacak. Ayın ilk yarısında dikkat çekmeyi gerektiren işlerde kendinizi daha etkin hissedeceksiniz. Sportif aktiviteler, organizasyonlar gibi alanlarda yer almak isteyebilirsiniz. 27 Ocak tarihinden itibaren astlar ve iş gibi konularda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir.
Boğa Burcu Ocak 2013 Yorumu
İş, kariyer ve gelecek ile ilgili konularda olumlu etkiler devrede olacak. Bu süreçte kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Sosyal çevrenizden elde edeceğiniz kazanımlar, kredi, borç gibi konularda olumlu etkiler devrede olacak. Ayın ilk yarısında uluslararası işler, yayıncılık, eğitim, seyahat ve hukuk gibi alanlarda olumlu etkiler devrede olacak. İş ve kariyer gibi alanlarda kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Uluslararası işler, seyahat, eğitim ve hukuk gibi alanlarda yapacağınız girişimler 11 Ocak tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte olumlu yönde ilerleyebilir. Dolunay’ın gerçekleşeceği 27 Ocak tarihinde aile, ev ve sosyal hayat ile ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir, dikkatli olmanızda fayda var.
İkizler Burcu Ocak 2013 Yorumu
Ayın ikinci yarısından itibaren uluslararası işler, eğitim, yayıncılık ve hukuk gibi alanlarda olumlu etkiler devrede olacak. Ayın ilk yarısında ise ortaklaşa işler, evlilik, ikili ilişki gibi konularda olumlu etkiler devrede olacak. 9 Ocak tarihinden itibaren kredi, borç, diğer kişilerden kazanımlar gibi konularda olumlu etkiler ön planda olacak. 19 Ocak tarihinden itibaren uluslararası işler, eğitim, yayıncılık, seyahat ve hukuk gibi alanlarda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Parasal konularla ilgili yeni girişimleri 11 Ocak tarihinden sonraya ertelemekte fayda var. 27 Ocak tarihinde fikirlerinizi karşınızdaki kişiye kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Ayın son kısmında uluslararası işler, sosyal çevre ve kişisel gelişim gibi konularda olumlu etkiler devrede olacak.
Koç Burcu Ocak 2013 Yorumu
Ayın ikinci yarısından itibaren sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. 9 Ocak tarihine kadar olan süreçte uluslararası işler, eğitim, yayıncılık ve hukuk gibi alanlarda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ayın ilk yarısında iş ile ilgili konular, yeniden yapılanma, fikirler, üstlerle konuşmalar gibi alanlarda olumlu etkiler ön planda olacak. Sosyal aktivitelerin içerisinde yer almak için 19 Ocak tarihini beklemelisiniz. Bu süreçte sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. İş, yatırım ve kazanç gibi konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Dolunay’ın gerçekleşeceği 27 Ocak tarihinde sosyal çevre ilişkileri, çocuklar ve aşk ile ilgili konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Bu dönemde sosyal çevrede kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.
Kova Burcu Ocak 2013 Yorumu
19 Ocak tarihinden itibaren kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz. 9 Ocak tarihine kadar olan süreçte sosyal çevre ile iletişim gibi alanlarda olumlu etkiler devrede olacak. 19 Ocak tarihinden itibaren kişisel gelişim alanında kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Bu süreçte sportif alanlarda kendinizi daha aktif bir şekilde hissedebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında sanatsal beceriler, çocuk, aşk ve ilişki gibi konularda olumlu etkiler devrede olacak. 27 Ocak’ta gerçekleşecek Dolunay ile birlikte ikili ilişkiler ile ilgili konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Oğlak Burcu Ocak 2013 Yorumu
19 Ocak tarihinden itibaren parasal konular ön planda olacak. 9 Ocak tarihine kadar olan süreçte aşk ve ilişki konularında sıkıntı yaşayabilirsiniz. 9 Ocak tarihinden itibaren evlilik, ikili ilişkiler, sanatsal projeler ve kendinizde yapacağınız fiziksel değişiklikler ile ilgili konularda olumlu etkiler devrede olacak. 11 Ocak’tan itibaren iletişim beceriniz sayesinde dikkat çekecek, yeni anlaşmalar yapma gibi konularda başarı sağlayacaksınız. 19 Ocak tarihinden itibaren ödemeler konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu dönemde parasal konularda risk almaktan kaçınmalısınız. 27 Ocak’ta gerçekleşecek Dolunay ile birlikte parasal konularda dikkatli olmanızda fayda var.
Terazi Burcu Ocak 2013 Yorumu
19 Ocak tarihinden itibaren çocuk, aşk, hobi gibi alanlar ön planda olacak. Ayın ilk yarısında yakın çevre, kardeş, eğitim, yazma, iletişim gibi konularda olumlu etkiler devrede olacak. Ev, aile, yerleşim ile ilgili konuların 11 Ocak tarihinden sonraya ertelenmesinde fayda var. 19 Ocak tarihinden itibaren aşk, çocuk gibi alanlar, sanatsal konular ön planda olacak. 23 – 26 Ocak tarihleri arasında kendinizi daha iyi ifade edebildiğiniz konular, iletişim, yazma, toplantı yapmak gibi alanlarda olumlu etkiler devrede olacak. 27 Ocak tarihinden itibaren arkadaş, sosyal çevre ve ikili ilişki konularında gerginlikler yaşanabilir.
Yay Burcu Ocak 2013 Yorumu
19 Ocak tarihinden itibaren yakın çevre ilişkileri, iletişim ve seyahat gibi konular ön planda olacak. 9 Ocak tarihine kadarki süreçte aşk ve ilişki konularında olumlu etkiler devrede olacak. Çevrenizden daha fazla fayda ve fırsat sağlayabilirsiniz. 9 – 19 Ocak tarihleri arasındaki süreçte yapacağınız işlerden elde edeceğiniz gelirlerde artış olabilir. Ayın ikinci yarısından itibaren yakın çevre ilişkileri, seyahat, eğitim ve yayıncılık gibi alanlarda gerginlikler yaşanabilir. 30 Ocak tarihinden itibaren aşk ve evlilik konularında olumlu etkiler devrede olacak.
Yengeç Burcu Ocak 2013 Yorumu
19 Ocak tarihinden itibaren ortaklaşa gelir elde edilecek işler ile ilgili olumlu etkiler devrede olacak. Ayın ilk yarısı astlar ve çalışanlarınızdan destek göreceğiniz bir süreç olacak. Sağlık konusunda olumlu etkiler devrede olacak. 9 Ocak tarihinden itibaren ikili ilişki konusunda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte ödemeler ve harcamalarla ilgili konular ön planda olacak. 27 Ocak tarihinden itibaren ödemeler ve borç konularında artış yaşanabilir dikkatli olmanızda fayda var. 11 Ocak tarihinden itibaren ikili ilişki konularında olumlu etkiler devrede olacak. - 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder