20 Ocak 2013 Pazar

Kamil Koç Personel Alımı


Bursa merkezli faaliyet gösteren kara yolu taşımacılığı firmalarından Kamil Koç Otobüsleri A.Ş., yeni yıla iddialı girdi. Bu yıl 15 milyon yolcu taşımayı hedefleyen firma, bin 200 kişiye istihdam yaratacak.

[caption id="attachment_1273" align="alignnone" width="318"] kamil-koc personel alımı[/caption]

Firma, ayrıca ortakları ile birlikte 2013 yılında 65 milyon lira yatırım yapacak. Her yıl yolcu taşıma sayısını ortalama yüzde 20 oranında arttıran Kamil Koç Otobüsleri A.Ş., geçen yıl taşıdığı 12 milyon 550 bin 439 yolcu sayısını bu yıl 15 milyona çıkarmayı düşünüyor. Geçen yıl, filo, terminal alt yapısı ve bilgi işlem konusunda 17 milyon lira yatırım yapan firmanın bu yıl 65 milyon liralık ödeneği yatırım için harcayacak. Kamil Koç yapacağı harcamalarla bu yılki araç filosunu 700′e çıkarmayı düşünüyor.

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, her yeni yatırımın aynı zamanda yeni iş imkanlarının doğmasına da olanak sağladığını söyledi. Erdoğan, “Karayolu yolcu taşımacılığı sektörüne sağladığımız katkının yanında, Türkiye’nin istihdamına da katkı sağlayan bir firma olduğumuzu düşünüyorum. 2012 yılında yaklaşık 3 bin 900 çalışanımızla, 12 milyon 500 bin yolcumuza hizmet verdik. Çalışanlarımızın gelişimine yönelik eğitimler planlıyor ve düzenliyoruz. Çalışanımızın bizi, sadece bir geçim kapısı olarak değil, aynı zamanda onlara artı değer de katan bir aile olarak görmelerine çalışıyoruz. Bu yıl yaklaşık bin 200 kişi istihdam etmeyi planlıyoruz.

2013 yılında Kamil Koç 5 bin kişiyi aşan büyük bir aile olacak. Amacımız sadece içinde çalıştığı şirkete değil, aynı zamanda sektöre değer katacak ve sektörün kalite standartlarını yükseltmeye yardımcı olacak bir çalışan kültürü oluşturmak” dedi..

Siz değerli evrenbilimi.com okurları ile  Kamil Koç Personel Alımı ile bilgi verdik.Kamil Koç Personel Alımı ile ilegili tüm detayları buradan takip edebilirsiniz.

 

  - Kamil Koç Personel Alımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder