12 Ocak 2013 Cumartesi

13 ocak pazar burç yorumları


Merhaba değerli okuyucularımız bugunde sizler için burçları yorumladık keyifli dakikalar :)

13 Ocak 2013 Koç Burcu Yorumu
Hafta boyunca yaşadığınız olumsuzluklara karşı adil değerlendirmelerde bulunacak ve kendiniz için en doğru kararları alarak hareket edeceksiniz. İnsanların ne düşündüğünü bir yana bırakacak kendi yaşadıklarınızın artı ve eksilerinin hesabını yaparak kararlarınızı hayata geçireceksiniz. İş hayatınızda oldukça yükselecek bir çok sürpriz teklif alacaksınız. Eğitim hayatı devam eden Koç’lar yurt dışı ile bağlantılı konular ve bir çok imkanla karşılaşabilir. Maddi konularda hiç beklemediğiniz insanlardan destek görerek bu alanlar da da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.



13 Ocak 2013 Boğa Burcu Yorumu
Devir sizin devriniz… Çalışın üretin emek verin kazanın… Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizin yaptığı haksızlıkların farkına vararak özverili bir şekilde hareket etmesi kendisini geliştirmesi ve samimiyeti ile size yaklaşımı ilişkinizde ki sorunları aşmanıza yardımcı olacaktır. Yeni ay enerjisi tohumlama dönemi olarak değerlendirilir. Enerjinizi düşüncelerinizi iyi ve güzel olanla bütünleştirdiğinizde dua meditasyon yaparak ruhsal arınmanızı sağlayabilir; Pozitif enerjiyi yaşamınıza çekebilirsiniz.



13 Ocak 2013 İkizler Burcu Yorumu
Eş ya da sevgilinizin baskıcı tavırlarına karşı kendinizi yeterince iyi müdafaa edemeyebilir tartışmalarda suçlanan ve kırılan taraf siz olabilirsiniz. İş hayatınızda da bu dönemde başlatacağınız girişim ve projeler uzun vadeli olacak kazancınızda ise önemli bir artış sizleri memnun edecektir. Seyahetler toplantılar söz konusu olabilir. Yeni ay enerjisi tohumlama dönemi olarak değerlendirilir. Enerjinizi düşüncelerinizi iyi ve güzel olanla bütünleştirdiğinizde dua meditasyon yaparak ruhsal arınmanızı sağlayabilir; Pozitif enerjiyi yaşamınıza çekebilirsiniz.



13 Ocak 2013 Yengeç Burcu Yorumu
Ben merkezli hareket eder inatçı tavırlar içine girer ve karşınızda ki insanlara söz hakkı tanımadan hareket ederseniz iş ve özel yaşamınızda bitişler yaşayabilir kendi kendinizi oldukça zor bir durumun içine sokabilirsiniz. Yeni ay enerjisi tohumlama dönemi olarak değerlendirilir. Enerjinizi düşüncelerinizi iyi ve güzel olanla bütünleştirdiğinizde dua meditasyon yaparak ruhsal arınmanızı sağlayabilir; Pozitif enerjiyi yaşamınıza çekebilirsiniz.



13 Ocak 2013 Aslan Burcu Yorumu
Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi sizi güçlendirecek. Yaşamınıza ait her şeyi daha ciddiye alarak hareket edeceksiniz. İş hayatınızda ise güçlü insanlardan gelecek teklif ve işbirlikleri ile karşılaşabilirsiniz. Maddi anlamda güzel gelişmeler sizleri bu anlamda da güçlendirecek. Yeni ay enerjisi tohumlama dönemi olarak değerlendirilir. Enerjinizi düşüncelerinizi iyi ve güzel olanla bütünleştirdiğinizde dua meditasyon yaparak ruhsal arınmanızı sağlayabilir; Pozitif enerjiyi yaşamınıza çekebilirsiniz.



13 Ocak 2013 Başak Burcu Yorumu
Bugün iş ve özel yaşamınızda şans sizden yana yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Hem iş hem de özel yaşamınızda doğru insanlarla buluşabilmenin tüm güzellikleri sizleri kuşatıyor adeta. Değişim enerjisi yaşamınızın her alanında kendini gösterirken buna ayak uydurmalısınız. Bu sure içinde önemli talep ve arzularınızı gündeme getirmeli ve mücadele etmekten korkmamalısınız.



13 Ocak 2013 Terazi Burcu Yorumu
Bugün ev ve ailenizi ilgilendiren konuların gündeminizde olacağına işaret etmekte. Yeni bir yere taşınabilir evinizde değişiklikler yapabilir. Ayrılık ve barışmaların getirdiği yer değişimlerini deneyimleyebilirsiniz. İşinizle ilgili ise kontrollü davranmalı tatlı sözlere itimat ederek bulunduğunuz konumu yok sayarak hareket etmemelisiniz. Bu günlerde ortaklığı olan Terazi’ler iş anlaşmaları yaparken ayrıntılara önem verin ve ortağınızla güven duygunuzu pekiştirerek kararlar alın. Aksi halde her ikinizde zarar görebilirsiniz.



13 Ocak 2013 Akrep Burcu Yorumu
Fevri ve aceleci davranışlar sadece zararınıza olacak ve iyi iş ilişkilerinizi derinden sarsacaktır. Özel yaşamınızda eşinizin sizi yok sayması kendi bildiğini okuması ev hayatınızı zindana çevirmek için elinden geleni yapması sonunda çileden çıkmanıza ve size yaşattıklarına öfkeyle cevap vermenize sebep olabilir. Yeni ay enerjisi tohumlama dönemi olarak değerlendirilir. Enerjinizi düşüncelerinizi iyi ve güzel olanla bütünleştirdiğinizde dua meditasyon yaparak ruhsal arınmanızı sağlayabilir; Pozitif enerjiyi yaşamınıza çekebilirsiniz.



13 Ocak 2013 Yay Burcu Yorumu
Gökyüzü gün boyunca güvenle ilgili konuların önem kazanacağına işaret etmekte. Yaşamınızın her alanında güvenmek ve güvenilmek istersiniz. İşinizle ilgili güvence özel yaşamınızla ilgili güvence bu duygu ilk bir kaç gün sizleri yorsa da ilerleyen günlerle birlikte sağlıklı doğru ve uzun vadede geçerliliğini koruyacak kararlar almanızı sağlayacaktır.



13 Ocak 2013 Oğlak Burcu Yorumu
Kurşundan ağır kelimelerle yürekleri yıkabilir ve size tüm kalbi ile bağlı eş ya da sevgilinizi bu yüzden kaybedebilirsiniz. Kırılan bir ekmek nasıl eski haline gelmezse ilişkinizde yaşanan onca acı ve kırgınlıktan sonra eskisi gibi olmayacaktır. Bunun bilinci içinde hareket edip etmeme tercihine sahipsiniz. Yeni ay enerjisi tohumlama dönemi olarak değerlendirilir. Enerjinizi düşüncelerinizi iyi ve güzel olanla bütünleştirdiğinizde dua meditasyon yaparak ruhsal arınmanızı sağlayabilir.



13 Ocak 2013 Kova Burcu Yorumu
Gökyüzü bugün iç dünyanıza dönüp rotanızı belirlemeniz için yapacaklarınızı planlamaya yöneleceğinize işaret etmekte. Az konuşup çok dinleyecek ve kararlarınızı uygulayacağınız zamanı belirleyeceksiniz. Geçmişte kalan size maddi manevi zararı dokunan sevgilinizle ilgili haberler alabilir. Size yaşattıklarının aynısı yaşadığını öğrenince şaşırabilir ve ilahi adaletin hiç bir zaman haksızlığı adil görmediğini deneyimlemenin şaşkınlığını yaşayacaksınız.



13 Ocak 2013 Balık Burcu Yorumu
Gökyüzü bugün otorite konumundaki insanlarla ilişkilerinizin önem kazanacağına işaret etmekte. Sorumluluklarınızı yerine getirmede zorlanabilir. Çalışma arkadaşlarınızla sen ben çekişmesi yaşayarak gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sakın yılmayın mücadele edin bu dönemde yeteneklerinizi ortaya koymalı engellerin sizi başarıya giden yoldan çevirmesine izin vermeden hareket etmelisiniz.

 

Evrebilimi.com ekibi olarak sizleri yeterince bilgilendirdiğimize ınanıyoruz , hergün sayfamızı ziyaret edip burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz , iyi günler dileriz. - 13 ocak pazar burç yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder