22 Ocak 2013 Salı

Merkez Bankası Eleman ve Personel Alımı 2013 Yeni


[caption id="attachment_1345" align="alignnone" width="520"] Merkez-Bankası-personel alımı[/caption]

Son müjdeli haber Merkez Bankasından  geldi. Merkez Bankası personel  alımı ile yazı yayınladı.

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASINA BÜRO GÖREVLİSİ ALINACAKTIR

Bankamız teşkilatında sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere sınavla Büro Görevlisi alınacaktır.

1- ADAYLARDA ARANACAK KOŞULLAR

önlisans programlarının; Bankacılık, Sigortacılık, Bilgi Yönetimi, Büro Yönetimi ve Hizmetleri, Dış Ticaret ve Avrupa Birliği, Halkla İlişkiler, İnsan Kaynaklan, İşletme, Lojistik, Maliye, Gümrük İşletme, Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası, Muhasebe, Sosyal Bilimler bölümlerinden mezun olmak (Lisans mezunlarının başvuruları kabul edilmeyecektir), - 2012 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Smavmdan 70 ve üzerinde KPPSSP93 puanı almış olmak, - Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşından büyük olmamak (01/02/1983 ve daha sonra doğanlar başvurabilir. Bankamız çalışanları için bu şart aranmaz), - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Memurları Yönetmeliği'nin 10. maddesinde yazılı diğer nitelikleri taşımak.

2- SINAVLAR

KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlayarak yapılacak sıralama sonucunda ilk 300 aday (300 üncü adayla aynı puanı alan adaylar da dahü) sözlü sınav-mülakata tabi tutulacaktır.

3- BAŞVURU Adayların 21/01/2013 tarihinden 01/02/2013 tarihi çalışma saati sonuna kadar, Bankamız internet sitesi (www.tcmb.gov.tr) İnsan Kaynaklan sayfasından elektronik yolla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Bu sınavın, başvurudan işe alıma kadarki tüm aşamalarında adaylara yapılacak bilgilendirme ve çağrılar, adayların başvuru sırasında bildirdikleri e-posta adreslerine bildirim veya Bankamızın internet sitesinde ilan yoluyla yapılacak, kağıt ortamında herhangi bir yazışma yapılmayacaktır.

Açıklanan son detaylar bu şekilde.Siz evrenbilimi.com okurları ile Merkez Bankası Eleman ve Personel Alımı 2013 Yeni hakkında bilgi verdik.Tüm detayları buradan takip edebilirsiniz.

  - Merkez Bankası Eleman ve Personel Alımı 2013 Yeni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder