15 Ocak 2013 Salı

Engelli Memur Alımı 2013


Memur alımları birer birer açıklanmaya devam ediyor. Bu sefer ise başka cepheden sesler yükselmeye başladı. Engelli memur adayı vatandaşarımız merakla 2013 yılı içerisinde alınacak engelli memur sayısını bekliyor. İşte bizde engelli memurlarımızın içini rahatlatacak haberi şimdi sizinle paylaşıyoruz.

[caption id="attachment_1022" align="aligncenter" width="232"] engelli memur alımı[/caption]

2013 yılı ilk engelli memur alımları şubat 2013 de yapılacak, 2013 şubat ayı engelli memur alımları yapılacak ve yerleştirmeler yine bu ay içinde olacaktır.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik tarafından yapılan açıklama, doğrultusunda 2013 yılı içerisinde Toplamda 5.423 Kadroya Engelli Memur Alımları gerçekleşecektir.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Nitelik kod kılavuzunun Önümüzdeki hafta ,dahilinde Devlet Personel Bakanlığınca ÖSYM bakanlığına intikal ettirileceğini ve Adayların tercihlerinin alınmasının ardından yerleştirme işlemlerinin yapılmasını beklendiğini belirtti.

Şimdiden açıklanan veriler bu yönde. Ancak bakanlıkdan her an bizleri şaşırtacak açıklamalar gelebilir. Bizde gelişmeler olduğu sürece sizlere Evrenbilimi.com üzerinden aktaracağız.

 

  - Engelli Memur Alımı 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder