12 Ocak 2013 Cumartesi

Şekerbank Eleman ve Personel Alımları Yeni 2013


Ülkemizin en önemli bankalarından biri olan Şekerbank'ın 2013 yılı içerisinde çok sayıda eleman ve personel alması bekleniyor. Banka tarafından yapılan açıklamalarda bu beklentileri destekler nitelikde.

[caption id="attachment_931" align="aligncenter" width="131"] şekerbank[/caption]

2013 Banka Personel ve Eleman Alımları

Türkiye’de bankacılık sektörü son yıllarda hızlı bir şekilde güçlenmeye ve büyümeye devam ediyor. Bankacılık sektöründen gelen veriler ve sektör uzmanlarının görüşleri 2013 yılı ve önümüzdeki yıllarda da güçlenme ve büyümenin devam edeceğini söylüyor.

Büyümeye istihdam açısından bakıldığında bankalar son yıllarda personel alımları konusunda ciddi adımlar attılar ve on binlerce banka eleman alımı gerçekleştirdiler. Özellikle bankaların her yıl artan yeni şube sayıları banka personel alımlarında oldukça etkili oldu. 2013 yılı da banka personel, eleman ve memur alımları konusunda hareketli bir yıl olacak. Birçok banka 2013 yılında yeni şubeler açarak yine binlerce personel ve eleman alımı yapmayı planlıyor.
Şekerbank 2013 Personel Alımı

Şekerbank 272 şubesi ve 3.550 personeli ile hizmet veriyorlar. Şekerbank’ta 2012’de 550 kişiyi işe aldılar. 2013’te 10 şube açıp 100 personeli istihdam etmeyi planladıklarını söyleyen Şekerbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Nejat Bilginer, 2013 yılında bankacılık hizmetlerinden yeterince faydalanamayan yerlerde şube açacaklarını söylüyor.

Bilginer, işe alınacaklarda yerelliğin çok önemli bir kriter olduğunun altını çiziyor: “Anadolu bankacılığı misyonumuz gereği, bankamızda özellikle satış ve pazarlama kadrolarımız için, yerel davranabilme yetkinliğine sahip, müşteri ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilen, satış ve rekabet odaklı, bankamız stratejilerine uygun olarak sahanın ihtiyaçlarını iyi tespit edebilen adayları istihdam ediyoruz.”

Açıklamalara bakacak olursak Şekerbank 2013 yılı içerisinde büyük çaplı eleman ve personel alımı yapabilir. Ancak bunun garantisini şu an ne onlar nede biz verebiliyoruz. Yapmamız gereken tek şey bekleyip görmek.

  - Şekerbank Eleman ve Personel Alımları Yeni 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder