13 Ocak 2013 Pazar

14 ocak 2013 burç yorumları


Bugün ekibimiz sizler için burçları yorumladı. Burclar hakkında negatif birşey yok , hayata pozitif baslamanız dileğiyle keyifli dakikalar

14 Ocak 2013 Koç Burcu Yorumu
Gün içinde duygularınız her an değişebilir. Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyecek ve karşılaştığınız engeller karşısında sinirli tavırlar içinde olacaksınız. Duygusal yaşantınızda karşı tarafın sizi anlamasını beklememelisiniz. Onun istekleri sizin düşüncelerinize ters gelebilir.


14 Ocak 2013 Boğa Burcu Yorumu
Maddi konularda alacağınız desteğin büyük bir kısmını sosyal ve çevre ilişkilerinizde yarattığınız başarılara borçlusunuz. Ben merkezci kişiliğinizin altında yatan yardım sever yapınızı hiç kimse inkar etmiyor. Bugün, yakın ilişiklerinize yansıtacağınız vaatkar yapınızdan dolayı takdir görmeye devam edeceksiniz.


14 Ocak 2013 İkizler Burcu Yorumu
Olayları çok fazla yargılayarak yorum getiriyorsunuz. Bugün Ayın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızı daha belirgin hale getiriyor. Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı oluşumlar gündeme gelebilir. Kardeşler ve kan bağı olduğunuz kişilerin güvenliği söz konusu olacaktır.
14 Ocak 2013 Yengeç Burcu Yorumu
Bugün, detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz. Bilinç altınızda yerleşen sabit düşünceler canınızı sıkabilir. Yardım sever duygularınız atağa kalkacak ve yapmayı düşündüğünüz şeyleri sessizce yaşama geçireceksiniz. Çevrenizi korumak adına verdiğiniz çaba olumlu sonuçlanacak.


14 Ocak 2013 Aslan Burcu Yorumu
Ailenizin sorunları ile ilgileneceğiniz bir gün içindesiniz. Onlarla yapacağınız ortak çalışmalar gündeme gelebilir. Sevdiklerinizin desteğini üzerinizde hissettiğiniz zaman iş başarınızın temposu artıyor. İletişim konusunda zorluklar yaşama istemediğiniz için, gerekli ortamı sağlamaya çalışıyorsunuz.


14 Ocak 2013 Başak Burcu Yorumu
Ay, tepe evinizi etkiliyor. Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bugün, bir çok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Dostlarınızın düşünce ve fikirleri sizin için önemli motivasyon kaynağı oluyor. Sağlığınıza özen göstermeyi unuttunuz.


14 Ocak 2013 Terazi Burcu Yorumu
Küçük fırsatların önemli olduğu bir gün. Olayları çok çabuk kavrıyor ve yaratıcılığınızla birlikte alacağınız destekleri çok iyi kombine ediyorsunuz. Kendinize güveniyorsunuz. Bugün, çevrenizin eleştirilerine oldukça tepkili davranacaksınız. Finans konularında başarılı bir grafik çizeceksiniz. Her şeye rağmen, çevrenizin sizi anlaması güçleşebilir.


14 Ocak 2013 Akrep Burcu Yorumu
Bugün Ay, kombinasyon burcunuz Balıkta ilerlerken; içsel disiplininiz, başarınızı arttırma konusunda sağlam oluşumlara neden oluyor. Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran, başarılı çalışmalar içindesiniz. Diplomatik yapınızı; kullandığınız uygun kelimelerle süsleyerek, istediğiniz hedefe adım adım yaklaşıyorsunuz.


14 Ocak 2013 Yay Burcu Yorumu
Bugün, zekanız sayesinde başaramayacağınız konu yok. Yaptığınız çalışmalar, istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin vasıfları çok önemli ve özenli seçimleriniz sayesinde yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz. Özel arkadaş grubunuzla olumlu ortaklıklar söz konusu olacak.


14 Ocak 2013 Oğlak Burcu Yorumu
Bugün, maddi konulardaki beklentilerinizi kişisel çabalarınızla birleştirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü istediğiniz zaman kullanıyorsunuz. Aslında farklı olan taraflarınızı her zaman ortaya çıkarmak istemiyorsunuz ve çekimser davranışlar sergilerken, kişileri istemeden yanıltabiliyorsunuz. Daha atak olmayı deneyin.


14 Ocak 2013 Kova Burcu Yorumu
Bugün, her şeyi mantık çerçevesi içinde değerlendirmek istiyorsunuz. Kalabalık yerlerden sıkılabilir ve içsel dinginliğiniz için sessiz yerleri tercih edebilirsiniz. Maddi konularla ilgili zekanız en üst düzeyde çalışıyor. Menfaatleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Kavrama yeteneğinizi doğru bir şekilde kullanacaksınız.


14 Ocak 2013 Balık Burcu Yorumu
Atılımlarınız için uygun bir gün. Güçlü bir şekilde ele alacağınız konuların küçük detayları canınızı sıkmasın. Olayların ayrıntıları üzerinde dururken, yapacağınız ön çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibi olduğunuzu unutmayın.

Umarım aradıgınızı bulabilmişsinizdir , saglıcakla sevgiyle kalın :) - 14 ocak 2013 burç yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder