7 Ocak 2013 Pazartesi

10 Ocak 2013 Okullar Tatil mi


Öğrenciler merakla bir açıklama bekliyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesi bekleniyor ancak yetkililerden hala elle tutulur bir açıklama yok. İşte haberin detayları.

[caption id="attachment_665" align="aligncenter" width="257"] kar tatili[/caption]

Öğrencilerin merakla beklediği kar tatili geliyor mu ? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor ancak kar yava yavaş yüzünü göstermeye başlarken ülkemiz yeniden bahar aylarından çıkıp önümüzdeki günlerde kuvvetli soğuk hava dalgasının içine girecek.
Tabi kar kış olunca bu duruma en sevinenlerin başında öğrenciler geliyor şüpesiz birçok ilde okullara kar tatili veriliyor ve öğrenciler karın tadını sokaklarda çıkartıyor.

10 ocak 2013, tarihinden itibaren birçok ilde özellikle istanbul, bursa, sivas, erzurum, balıkesir, çanakkale ve daha birçok ilde kar meteoroloji yağışlı olarak gösteriyor.

Önümüzdeki hafta içi okulların tatil olup olmadığını yine bu sayfadan sizlerle paylaşacağız henüz net bilgi yok değerli okurlar bizi takip etmeye devam edin.

Öğrencilerin kulakdan dolma haberlere inanması gerekir. En net açıklamaya bizden öğrenebilirsiniz. - 10 Ocak 2013 Okullar Tatil mi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder