2 Ocak 2013 Çarşamba

Başak ve Boğa Burcu Ocak 2013 Yorumları


Astronominin ardında astrolojiye de Evrenbilimi.Com olarak el atıyoruz. 2013 yılının ilk ayında Ocak ayında burçların tahminlerini aşağıdaki yazımızda detaylıca bulabilirsiniz.

[caption id="attachment_565" align="aligncenter" width="200"] burç yorumları[/caption]

Başak Burcu Ocak 2013 Yorumu
Ayın ilk yarısında dikkat çekmeyi gerektiren işlerde kendinizi daha etkin hissedeceksiniz. 19 Ocak tarihinden itibaren halletmeniz gereken işlerle ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Ayın ilk yarısında ailevi temalar, ev ve yer değişikliği gibi konularda olumlu etkiler devrede olacak. 9 Ocak tarihinden itibaren aşk ve çocuk konularında olumlu etkiler devrede olacak. Ayın ilk yarısında dikkat çekmeyi gerektiren işlerde kendinizi daha etkin hissedeceksiniz. Sportif aktiviteler, organizasyonlar gibi alanlarda yer almak isteyebilirsiniz. 27 Ocak tarihinden itibaren astlar ve iş gibi konularda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir.

Boğa Burcu Ocak 2013 Yorumu
İş, kariyer ve gelecek ile ilgili konularda olumlu etkiler devrede olacak. Bu süreçte kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Sosyal çevrenizden elde edeceğiniz kazanımlar, kredi, borç gibi konularda olumlu etkiler devrede olacak. Ayın ilk yarısında uluslararası işler, yayıncılık, eğitim, seyahat ve hukuk gibi alanlarda olumlu etkiler devrede olacak. İş ve kariyer gibi alanlarda kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Uluslararası işler, seyahat, eğitim ve hukuk gibi alanlarda yapacağınız girişimler 11 Ocak tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte olumlu yönde ilerleyebilir. Dolunay’ın gerçekleşeceği 27 Ocak tarihinde aile, ev ve sosyal hayat ile ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir, dikkatli olmanızda fayda var.

Bunlar sadece yorum olsada dikkate almakda yinede fayda var. Kanıtlanmış bir dal olarak bakılan astrolojiyi özellikle bu dönemlerde hafife almamak lazım. - Başak ve Boğa Burcu Ocak 2013 Yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder