2 Ocak 2013 Çarşamba

Aslan ve Balık Ocak 2013 Burç Yorumları


Astronominin ardında astrolojiye de Evrenbilimi.Com olarak el atıyoruz. 2013 yılının ilk ayında Ocak ayında burçların tahminlerini aşağıdaki yazımızda detaylıca bulabilirsiniz

[caption id="attachment_565" align="aligncenter" width="200"] burç yorumları[/caption]

Aslan Burcu Ocak 2013 Yorumu
19 Ocak tarihinden itibaren ikili ilişkiler, ortaklaşa yapılan işler ile ilgili konular ön planda olacak. Ayın ilk yarısında aşk ve ilişki konularında olumlu etkiler devrede olacak. Artistik ve sanatsal konularda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. 9 Ocak tarihinden itibaren astlarınızdan fayda ve destek görebilirsiniz. 19 Ocak tarihinden itibaren ikili ilişki konusunda bazı gerginlikler yaşanabilir. 23 – 26 Ocak tarihleri arasında birlikte hareket etme, konuşma gibi alanlarda olumlu etkiler devrede olacak.

Balık Burcu Ocak 2013 Yorumu
19 Ocak tarihinden itibaren kendinize daha fazla vakit ayırmanızda fayda var. 9 Ocak tarihine kadarki süreçte iş ile ilgili konularda olumlu etkiler devrede olacak. 11 Ocak tarihinden itibaren sosyal çevre ve iş hayatınızla ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. 19 Ocak tarihinden itibaren sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Bu süreçte iş sesinize önem vermelisiniz. 11 Ocak tarihinden itibaren sosyal çevre ve iş hayatınızla ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. 22 – 23 Ocak tarihlerinde sosyal çevrenizden daha fazla destek göreceksiniz. 30 Ocak tarihinden itibaren aile, yerleşim, gayrimenkul yatırımı gibi konularda olumlu etkiler devrede olacak.

Bunlar sadece yorum olsada dikkate almakda yinede fayda var. Kanıtlanmış bir dal olarak bakılan astrolojiyi özellikle bu dönemlerde hafife almamak lazım.

 

. - Aslan ve Balık Ocak 2013 Burç Yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder