2 Ocak 2013 Çarşamba

Iphone 6 Geliyor


İlk başlarda inanması güç gibi geliyor ama gerçek. Iphone 5'in tanıtılmasının ardından Iphone 6'nın ayak sesleri şimdiden duyulmaya başladı. Kulislerde dönen dedikodulara göre Apple yöneticileri çokdan Iphone 6 yı tasarlamaya başladılar hatta test ediyorlar.

[caption id="attachment_540" align="aligncenter" width="256"] ıphone 6[/caption]

Bu haberlerin kaynağı ise iPhone için uygulama üreten firmalar. Bu firmalarda çalışan yazılımcılar geçtiğimiz birkaç gün içerisinde uygulamalarını iOS 7 işletim sistemi kullanan bir cihazın indirdiğini farketti.(Şu anda iPhone 5'te iOS 6 kullanılıyor)

Çeşitli programlar aracılığıyla cihazın kimliği saklanabiliyor. Bu nedenle yazılımcılar uygulamaları kimin indirdiğini anlamak amacıyla indirenin IP adresini tespit etti ve Apple'ın Cupertino'da bulunan şirket merkezine ulaştı.

Bu keşif Apple mühendislerinin yeni işletim sistemli iPhone 6'yı test etmeye başladığı görüşünü güçlendirdi. Apple'ın iPhone 6'yı bu sene ortasında piyasaya sürmesi beklenirken konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Şimdilerde net bir açıklama olmasa da ilk görüşler bunlar. Gerçekliğini teyit etmek içinde epey bir beklememiz gerekecek. Ancak iPhone 6 ile teknoloji çağınında ötesine geçilceğine şüphe yok.

Evrenbilimi.Com - Iphone 6 Geliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder