1 Ocak 2013 Salı

Makyaj İpuçları


Bayanlarımızın son dönemdeki en büyük sorunları makyajları. Ancak bilinçsizce yapılan makyajlar gerçekden trajikomik görüntülere yol açabiliyor. İşte bu duruma düşmemek için Evrenbilimi.com'un makalesini okumanız gerekiyor.

[caption id="attachment_510" align="aligncenter" width="300"] makyaj[/caption]

 

Bu kış dudaklar yine göz alıcı. Kırmızının her tonunun karşımıza çıkacağı makyaj sezonunda, renk ve pırıltı dudaklarda dramatik bir şekilde kendini göstermeye hazırlanıyor.

Bakışlarda mor ve tonları yeniden keşfediliyor. Bu asil rengin tüm nüansları, bu kez göz kapaklarına belirgin bir şekilde uygulanıyor.

 

Geçtiğimiz yaz da göz makyajının vazgeçilmezi olan eye-liner, yeni sezonda daha kalın bir çizgiyle bizlere eşlik ediyor. Üstelik kirpik dipleriyle sınırlı kalmıyor, aksine kalın bir şerit halinde göz kapağını kaplıyor.

Ve sıra dışı bir trend daha; koyu yeşil metalik farlar ve koyu renk dudaklar defileler dışında kırmızı halıda da çok sevildi. Kış sezonunda bu trend daha yoğun bir şekilde görülüyor.

Gördüğünüz üzere basit ama canalıcı kurallar. Bu kurallara uyan bayanlarımız gerçekden çok hoş görüntüye kavuşabilcekler.

  - Makyaj İpuçları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder