3 Ocak 2013 Perşembe

Terazi ve Yay Burcu Ocak 2013 Yorumları


Astronominin ardında astrolojiye de Evrenbilimi.Com olarak el atıyoruz. 2013 yılının ilk ayında Ocak ayında burçların tahminlerini aşağıdaki yazımızda detaylıca bulabilirsiniz.

[caption id="attachment_565" align="aligncenter" width="200"] burç yorumları[/caption]

Terazi Burcu Ocak 2013 Yorumu
19 Ocak tarihinden itibaren çocuk, aşk, hobi gibi alanlar ön planda olacak. Ayın ilk yarısında yakın çevre, kardeş, eğitim, yazma, iletişim gibi konularda olumlu etkiler devrede olacak. Ev, aile, yerleşim ile ilgili konuların 11 Ocak tarihinden sonraya ertelenmesinde fayda var. 19 Ocak tarihinden itibaren aşk, çocuk gibi alanlar, sanatsal konular ön planda olacak. 23 – 26 Ocak tarihleri arasında kendinizi daha iyi ifade edebildiğiniz konular, iletişim, yazma, toplantı yapmak gibi alanlarda olumlu etkiler devrede olacak. 27 Ocak tarihinden itibaren arkadaş, sosyal çevre ve ikili ilişki konularında gerginlikler yaşanabilir.

Yay Burcu Ocak 2013 Yorumu
19 Ocak tarihinden itibaren yakın çevre ilişkileri, iletişim ve seyahat gibi konular ön planda olacak. 9 Ocak tarihine kadarki süreçte aşk ve ilişki konularında olumlu etkiler devrede olacak. Çevrenizden daha fazla fayda ve fırsat sağlayabilirsiniz. 9 – 19 Ocak tarihleri arasındaki süreçte yapacağınız işlerden elde edeceğiniz gelirlerde artış olabilir. Ayın ikinci yarısından itibaren yakın çevre ilişkileri, seyahat, eğitim ve yayıncılık gibi alanlarda gerginlikler yaşanabilir. 30 Ocak tarihinden itibaren aşk ve evlilik konularında olumlu etkiler devrede olacak.

 

 

 

Bunlar sadece yorum olsada dikkate almakda yinede fayda var. Kanıtlanmış bir dal olarak bakılan astrolojiyi özellikle bu dönemlerde hafife almamak lazım. - Terazi ve Yay Burcu Ocak 2013 Yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder