3 Ocak 2013 Perşembe

Atkins Diyeti Nedir Nasıl Yapılır


Bugün yepyeni bir diyet programıyla karşınızdayız Evrenbilimi.Com okurları. Daha önce eşine benzerine rastlamadığınız ve %100 etkili ve denenmiş olan ATKINS Diyeti'ni sizlerle paylaşıyoruz.

[caption id="attachment_577" align="aligncenter" width="244"] atkins diyeti[/caption]

Atkins diyetinde amaç karbonhidratı azaltarak protein,yağ ve vitamin almayı sağlamak.Atkins diyetinin kurallarını belirleyen ise fazla alınan karbonhidratların enerji üretmesinden dolayı yağ yakım sürecinin gecikmesi. Bu yüzden şeker tüketimini azaltarak karbonhidrat almamız gerekiyor, diyetin en güzel özelliği diğer diyetlede olduğu gibi yağlardan kaçmanız gerekmiyor.Tereyağını, zeytinyağını ve margarinleri hayatınızdan çıkarmaya gerek yok.
Amerika’da çok tartışılan bir diyet olan Dr. Atkins diyetinin riskli yönleri var.Kalp sağlığı açısından riskli bir diyet ve egzersiz yapanlar için çok uygun değil. B grubu vitaminleri açısından yetersiz olması da bir tehlike.

Kahvaltı için yemeniz gerekenler:
Beyaz peynir,
jambon
domates,
salatalık

Öğlen yemeniz gerekenler:
Et,
balık,
tavuk,
zeytinyağlı
salata

Öğleden sonra yemeniz gerekenler:
Beyaz peynir

Akşam yemeniz gerekenler:
Et,
balık,
tavuk,
zeytinyağlı
salata

Bu programa uymanız halinde zayıflama garantisini programı yazanlar veriyor. Ancak ve ancak en dikkat etmeniz gereken husus yazımızında başında belirttiğimiz gibi programı eksiksiz ve aralıksız uygulamanız.Sağlıklı günler...

  - Atkins Diyeti Nedir Nasıl Yapılır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder